Referencer

“Når vi i spidsbelastninger har behov for ekstra grafiske ressourcer, trækker vi på Peter Bach som vores freelance grafiker. Peters kreative og nytænkende tilgang til opgaverne er et frisk pust og hans sans for detaljer og godt håndværk, gør at vi altid kan regne med første klasses leverancer fra hans hånd.”

Lotte Kjelgaard
Art Director, Increase A/S


“Thaleia ApS fik i 2008 udviklet ny hjemmeside og grafisk identitet af Peter Bach Design. Det har vist sig at være en langtidsholdbar hjemmeside og en langtidsholdbart grafisk identitet, der gennem årene har fremkaldt mange spontane positive reaktioner over en kreativ, enkel, inspirerende og flot identitet kombineret med Thaleias alvorlige virke inden for krisehåndtering af store og mellemstore virksomheder.

Peter Bach Design har medvirket til, at der hurtigt og præcist er blevet foretaget de nødvendige udviklinger af hjemmesiden efterhånden som tiden har krævet det, mens den grundlæggende struktur og identitet er forblevet den samme.

Samarbejdet med Peter har i regi af både MAN Diesel og Thaleia været særdeles frugtbart, imødekommende og serviceorienteret, og jeg giver Peter Bach Design mine bedste anbefalinger.”

Lars Bonderup Bjørn
CEO, Thaleia

 

“Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Peter Bach Design og alle de grafiske løsninger han leverer til os. Som en lille virksomhed har vi brug for at få løst mange forskellige grafiske opgaver, og om det er spil, plakater, materialer til konferencer eller hvad vi ellers har brug for, leverer han. Vi oplever altid Peter utrolig servicemindet og engageret, han evner at se opgaven med vores øjne og – hvad vi sætter utrolig pris på – stråler af arbejdsglæde undervejs. Vi kan kun give Peter vores varmeste og gladeste anbefaling.”

Patricia Kjerulf
Chief Happiness Officer, Arbejdsglæde Nu ApS

 

“Varme anbefalinger af Peter Bach Design. Han har lavet mine trykte materialer i både nuværende og forrige firma – Lækkerhed!”

Jon Kjær Nielsen
jon.dk

 

Skriv et svar