Galleri

Artwork til CD

Jeg gav dette artwork rigtig meget kærlighed, da det var Basix’ allersidste album. Målet var et simpelt, modent, nærværende udtryk.

Ny responsiv hjemmeside til Thaleia

Lars Bonderup Bjørn har lige udgivet sin nye bog: Der går de vildeste rygter – virkeligheden er bare vildere! og ønskede at få opdateret sin hjemmeside til 2014-standard. Vi valgte at lave en responsiv WordPress-side i et lækket og overskueligt design, som fungerer godt, også på tablets og smartphones. Se siden på www.thaleia.dk

Juleplakat til “Freys nye jul”

Denne opgave var en fed udfordring – 3 billeder skulle kombineres: 1 billede af en pige i en have ved et træ, et billede fra et loft og et billede af en magisk kugle – farvetilrettet så slutresultatet blev et samlet hele, julet og magisk! Både kunden og jeg var rigtig glade for resultatet.

Spilleplade + kort

Jeg har altid selv været legesyg og spilleglad, så denne opgave gik jeg til med stor glæde og lyst. Resultatet ligger tæt op ad firmaets normale designprofil – dog ønskede vi at give spillet et mere voksent og seriøst look, da det er et corporate spil, der gerne skal tages seriøst, samtidig med at det er sjovt.

CD Artwork til Basix

Fedt projekt med en masse billedredigering og farvetilpasning. Jeg er superglad for slutresultatet, det er blevet voksent og ikke for brunt og brændt. Basix mener at dette er deres bedste cover nogensinde, og det er jeg stolt af.